Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

We zijn open! Week 23 - 2024

Na weken lange voorbereiding was het dinsdag dan eindelijk zover. De allereerste kinderen bij Sportstuif Venlo Vrijenbroek! 
Dinsdag hebben we de kinderen opgehaald van school en zijn we naar Sportpark Vrijenbroek gereden. We zijn eerst lekker buiten gaan spelen, het nieuwe materiaal en de atletiekbaan is meteen goed uitgetest! Na het spelen hebben we buiten op de picknickbanken het fruit gegeten. Daarna zijn we begonnen met de eerste spellen. 

We begonnen met poortbal. Iedereen staat met de benen uit elkaar, en met de voeten tegen de voeten van je buurman of buurvrouw. Je moet proberen om de bal door de benen van iemand anders te rollen. Wanneer de bal 1x door je benen gaat, moet je één hand op je rug houden. Als de bal nog een keer door je benen rolt, dan moest je omgedraaid met je rug naar het midden toe gaan staan. Dat was lastig! 

Daarna hebben we ook nog Schipper mag ik overvaren gespeeld. De tikker mag dan een opdracht kiezen voor de lopers die naar de overkant moeten. De allergekste dingen werden verzonnen! zoals: loop als een aapje, zittend op de grond en achteruit hinkelen. 

Tot slot hebben de kinderen zelf nog een spelletje verzonnen én hebben we nog zakdoekje leggen gedaan. 

Omdat we zo goed gespeeld hadden, waren we een beetje moe. We zijn binnen even lekker gaan tekenen. Toen was de dag al weer om! Het was een super gezellige, geslaagde eerste dag! 

We hebben ook nog meer leuk nieuws... We gaan een open dag organiseren! 
Op woensdagmiddag 19 juni zijn jullie tussen 14.00 uur en 16.30 uur van harte welkom op Sportpark Vrijenbroek. Het is een vrije inloop, er zullen super leuke spellen klaar staan en je kan kennismaken met ons team en onze werkwijze. Meld je aan via deze link!

Tot snel! 

 

 

 
 



Ons team

Janne Smets Vestigingsmanager
Janne Smets Vestigingsmanager
Thomas Höppener
Thomas Höppener
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches