Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

 

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jubileumweek, waterpret en feestmiddag in week 26-2024

Deze week was het feest, maandag 1 juli bestaat Sportstuif Venray MHCV 3 jaar! We hebben dit samen met de kinderen deze week al gevierd met springkussens, waterpret en cadeautjes. Benieuwd naar wat we deze week allemaal voor leuks hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag 24 juni
Het is weer maandag en dat betekent dat onze jubileum week van start gaat. Tijdens de jubileum week pakken wij elke dag een aantal cadeautjes uit voor op de BSO en hebben we elke dag een te gekke activiteit op het programma. Net zoals iedere andere maandag stonden wij bij het klinken van de schoolbel weer paraat op alle schoolpleinen in Venray. Nadat wij alle kinderen hebben opgehaald van school eten wij gezamenlijk fruit en drinken wij een bekertje ranja. Vervolgens was het tijd om allemaal klaar te gaan zitten voor de cadeaus. Het zijn allemaal cadeaus die we kunnen gebruiken voor binnen of buiten met spelen.

Toen was het tijd voor de activiteit, het zonnetje scheen volop dus gingen we eerst insmeren en hierna was het tijd om lekker met water te gaan spelen. We hadden de buikschuifbaan neergelegd en zo konden de kinderen lekker gaan glijden, ook hadden we waterpistooltjes en gingen we onder de sproeiers rennen, een en al waterpret! Nog een lekker koekje en zo was de eerste dag van onze jubileumweek alweer voorbij, op naar morgen!

  

Dinsdag 25 juni
Net als maandag mochten er ook vandaag weer twee cadeaus open gemaakt worden door de kinderen, maar voordat wij overgingen naar het opmaken hiervan waren wij eens benieuwd of de kinderen zelf wel wisten waarom er zoveel cadeaus zijn. Na goed na te denken kwamen de kinderen er samen achter wat de reden voor al die cadeaus is! Toen was het tijd om alles te openen. Hierna hebben we onze zwemkleding weer aangetrokken, ingesmeerd en tijd voor waterpret!

Dit keer hadden we zelfs 3 springkussens, 1 zelfs met water en wat hadden de kinderen veel plezier! Ook de waterpistooltjes werden goed gebruikt en werden onze pm’ers ook lekker nat gespoten door de kinderen! Tussendoor goed water drinken en zo verliep de dinsdag ook op een eind en werd iedereen opgehaald, wat een leuke en gezellige middag hadden wij!

  

Woensdag 26 juni
De woensdag begon vandaag vroeg op het schoolplein van De Petrusbanden, zij hadden een nieuw schoolplein gekregen en dit werd deze dag dan ook goed gevierd, onze pm’er Evie ging een leuke activiteit geven aan deze kinderen. Na deze ochtend was het ook tijd om alle kinderen op te halen van de scholen en onze boterhammetjes op te eten en even lekker uit te rusten van school. We hadden niet lang tijd om uit te rusten, want ook de andere kinderen van de scholen werden opgehaald en aten we samen fruit en dronken we een beker ranja. Hierna was het tijd om ons in te smeren en gingen we cadeaus uitpakken, we trokken onze bikini aan en gingen naar buiten want we hadden deze middag een feestmiddag op de planning staan waar iedereen welkom was!

Er stonden springkussens, we hadden de buischuifbaan neergelegd, een bak vol waterpistooltjes en opblaasbare banden waar we heel veel pret mee hadden. De kinderen van Sportstuif Tegelen, Sportstuif Venray SV en Sportstuif Horst kwamen ook gezellig bij ons op bezoek en zo hadden we een gezellige middag vol met kinderen die veel waterpret hadden. Na al dat plezier, hadden de kinderen een lekker ijsje verdiend en sloten we de BSO middag af met vrij spelen.

In de avond hadden we namelijk nog een activiteit voor de kinderen van de BSO, namelijk een Ouder- kind quiz, iedereen van de BSO mocht zich opgeven met haar/zijn ouder. Om 18.30 zaten we er klaar voor en hadden we 5 gezinnen die klaar zaten voor de quiz, we hadden 4 categorieën; Sportstuif, Weetjes, muziek en sport. Uiteindelijk kwam er ook een winnaar uit en dat gezin ging met een medaille en (kinder)champagne fles na huis, wat een leuke avond was dit!

  

Donderdag 27 juni
Vandaag was zoals normaal, weer een drukke donderdag. Nadat de kinderen waren opgehaald was het tijd voor wat drinken en een stukje fruit. Hierna pakte we de cadeautjes uit, de kinderen kregen een zak vol nieuwe strijkkralen, een bordspel en  ook kregen ze nog vier nieuwe ballen, dit was hard nodig want veel ballen hadden we niet meer en namen we afscheid van 2 kinderen en kregen we allemaal iets lekkers. Toen was het tijd voor de activiteit van vandaag, maar eerst even goed insmeren en de bikini aan, tijd voor waterpret.

Deze keer hadden we onze eigen sproeiers aan gezet en zo konden de kinderen hier door heen rennen, wat een plezier hadden de kinderen, ook de buikschuifbaan lag er weer en hadden we de bak met waterpistooltjes ook klaar gezet. De kinderen die lekker binnen wilde spelen, gingen rustig een spelletje spelen en zo was het alweer koekjes tijd, deze keer ruilde we het koekje in voor een lekker verkoelend ijsje want die hadden ze wel verdiend! Toen iedereen de droge kleren weer aan had werd iedereen weer opgehaald, wat hebben wij ontzettend veel lachende gezichtjes gezien. Zeker een geslaagde middag dus!

  

Vrijdag 28 juni
De laatste dag van de jubileumweek is alweer aangebroken. De eerste kinderen werden van school gehaald en samen hebben we de boterhammen opgegeten. De kinderen hebben nog even gespeeld en hierna was het alweer tijd om de andere kinderen op te halen. Nadat iedereen was opgehaald was het tijd voor wat fruit en ranja, even lekker bijkletsen met elkaar. Tijdens deze laatste schooldag van de week hadden we nog wat cadeautjes over die de kinderen mochten uitpakken.

Zo kregen de kinderen een hoela hoep, een kleurboek en een bordspel!  Na het uitpakken van de cadeautjes was het tijd voor de grote bingo! De cadeaus die je kon winnen lagen op de tafel en zo ging de bingo beginnen, de kinderen lette goed op en streepte het cijfertje door als die benoemd werd! Als je bingo had mocht je iets uitkiezen van de cadeautafel, de kinderen die helaas geen bingo hadden, kregen allemaal een lekker snoepje.

Maar natuurlijk moest de laatste jubileumweek goed afgesloten worden, dus kregen we allemaal een lekker stukje cake met slagroom en mochten de kinderen deze versieren en opeten, mmm! Lekker smullen 😉 Nog even vrij spelen en zo was de vrijdag alweer voorbij. Het was een geslaagde jubileumweek met veel lachende gezichtjes!

  



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches