Een super tof concept, spelenderwijs kinderen laten sporten.
Ik laat mijn kind er met een gerust hart heen gaan, en met de gedachte dat hij een top dag heeft!

Micky Lucassen Micky Lucassen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Lucie van den Berg

Hallo! Ik ben Lucie van den Berg, 37 jaar en moeder van twee zoons Pim (8 jaar) en Sam (5 jaar). In het dagelijks leven werk ik als behandelaar bij SeysCentra, een kliniek voor kinderen met de nog vrij onbekende eetstoornis ARFID. Daar leer ik samen met mijn collega’s kinderen hun angst voor eten overwinnen. Daarnaast maak ik graag muziek bij MMSK in Venray en ben ik altijd in voor een spelletje. 

Pim en Sam gaan op donderdagen naar de Sportstuif en in de vakanties ook een aantal dagen. Ze hebben het tot nu toe erg naar hun zin en ik hoop dat dit voor alle kinderen geldt, nu en ook in de toekomst. Ik denk graag mee over de ontwikkeling binnen deze jonge organisatie, om ook bij ‘ouder worden’ en uitbreiding dicht bij de kinderen en ouders te blijven staan. 

De oudercommissie start helemaal opnieuw op,  dus mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben, laat gerust van je horen!

 

Marlou van Zwamen

Ik ben Marlou, moeder van Noud Bas Loek en Siep. Onze oudste drie jongens gaan sinds de opening van Sportstuif SV naar deze bso. We zijn ontzettend blij met deze opvang!

Als lid van OC vind ik het interessant om mee te denken over het beleid binnen sportstuif en klankbord te zijn voor ouders. Op deze manier kunnen we als OC ons steentje bijdrage aan een veilige en fijne omgeving voor iedereen bij Sportstuif.

Mocht jullie vragen hebben of iets anders willen bespreken dan hoor ik graag van jullie!


 

Sanne Yalcin

Ik ben Sanne Yalcin en samen met mijn man Ulas heb ik 3 kinderen, Kaya, Revi en Nila. Onze 3 kinderen zitten op de Hommel en gaan 2 dagen in de week naar de Sportstuif.

Zelf werk ik als WMO consulent voor gemeente Bergen. Ik vind het belangrijk om als ouder betrokken te zijn en mee te denken over de ontwikkelingen bij de opvang waar onze kinderen meerdere dagen per week verblijven. Ik kleur graag buiten de lijntjes en kijk naar de mogelijkheden die er zijn, zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt.

 

Cash Bax

Ik ben Cash Bax, 47 jaar, verloofd met Kerina, vader van Keighran en Dwaine. Als zelfstandig HRM-specialist werk ik voor een veiligheidsregio en de Koninklijke Landmacht. Ook ben ik voetbalvader, supporter van Dwaine en KNVB-ambassadeur.

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches