Een super leuke BSO, waarbij de aandacht ligt op sport en spel activiteiten voor basisschoolkinderen in gemeente Venray! Enthousiast team met aandacht voor het kind!

Judy Verbaarschot Judy Verbaarschot
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterpret, open dag en Bingo! Week 26-2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Venray SV. Het was weer een week vol met leuke activiteiten en uitstapjes! Benieuwd naar waar wij overal geweest zijn? Lees dan snel verder!
 

Maandag 24 juni
Eindelijk is het zomerweer begonnen en daar hebben we vandaag meteen gebruik van gemaakt. Toen we de kinderen van school hebben gehaald zijn we meteen fruit gaan eten. Eigenlijk hadden we een andere activiteit voor vandaag gepland, maar door het mooie weer hebben we de kinderen lekker met water laten spelen. De sproeiers stonden aan waar kinderen lekker doorheen aan het rennen waren, de buikschuifbaan is voor de dag gehaald en de waterpistolen kwamen ook goed van pas. De kinderen hebben een heerlijke dag gehad!

   

Dinsdag 25 juni
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, sportstuif kinderen kom maar gauw. De zomerse temperaturen zijn eindelijk voelbaar en dat betekent een dag vol waterpret. Snel de kinderen ophalen, fruit eten en ranja drinken zodat iedereen ingesmeerd naar buiten kan. We nemen onze kar vol met materialen en spelletjes mee naar het voetbalveld, de buikschuifbaan wordt klaargelegd en de tuinslang in gereed voor gebruik. De kinderen maken een rij en glijden een voor een over de baan heen, ook de flessen en waterpistolen worden gevuld en iedereen kan verkoeling zoeken op zijn/haar eigen manier. Het was een leuke en warme dag met veel water!

 

Woensdag 26 juni
Rond 12 uur gingen we de kinderen van school ophalen en was het tijd om onze hongerige buikjes te vullen met een lekkere boterham. Tijdens de lunch komen altijd de leukste verhalen naar voren of leuke moppen. Nadat iedereen zijn lunch op gegeten had, handen hadden gewassen en de monden schoon waren gemaakt was het tijd voor vrij spelen. Tijdens het vrij spelen komt altijd de Lego doos naar voren maar ook de spelletjes worden uit de kast gehaaldHierna was het tijd voor een lekker stukje fruit en was het tijd om alles klaar te gaan zetten voor de open dag van Sportstuif Venray MHCV. Sportstuif Venray MHCV bestaat deze week namelijk 3 jaar! Voor de kinderen zijn er allerlei leuken dingen geregeld, zo was er een springkussen, een buikschuifbaan en werd er een gigantisch watergevecht gehouden. Wat hebben wij een mega leuke middag gehad!

 

Donderdag 27 juni
Ook vandaag is de temperatuur hoog, smeren wij de kinderen goed in en zorgen wij ervoor dat iedereen voldoende water drinkt. Wij halen de kinderen op van school, eten onze vitamines en drinken de beker helemaal leeg. Tijd om naar buiten te gaan, materialen meenemen en spelen maar. Glijden van de buikschuifbaan, een watersponzen gevecht, voetballen of even uitrusten in de schaduw? Het mag en kan allemaal. Wij sluiten deze warme dag af met een lekker verkoelend waterijsje, dat is smullen!

 

Vrijdag 28 juni
Het weekend staat alweer voor de deur, gelukkig hadden we nog een leuke middag bij Sportstuif op de planning staan. Vanaf twaalf uur werden de eerste kinderen opgehaald van de scholen. We begonnen zoals elke vrijdag met gezellig samen boterhammen eten. Al snel was het tijd om ook de andere kinderen op te halen en hebben hierna samen met de kinderen van Sportstuif Venray MHCV fruit gegeten. Tijdens het fruit eten werden alle leuke dingen van afgelopen week nogmaals doorgesproken en werden de plannen van het weekend uitgebreid aan elkaar verteld.
Na het fruit eten was het tijd om ons klaar te maken voor een bingo. De jubileumweek van Sportstuif Venray MHCV zit er na vandaag op dus sluiten we af met een bingo waarbij iedereen kans heeft op prijs. Onze stagiaires Tijn en Joep roepen de getallen om en de kinderen moesten goed opletten of ze het getal op het blaadje hadden staan. Wat een pret weer vandaag!

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches