Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 19 – 2024 – Korte zonnige week

Maandag 6 mei
Vandaag was de eerste dag van onze nieuwe collega Yannick. Een nieuw gezicht dus werd het tijd voor nieuwe foto’s op onze website. Yannick stelt zichzelf alvast voor op onze website.

Uit school is er fruit gegeten waarna we snel naar buiten zijn gegaan om nieuwe truckjes met de voetbal uit te proberen. Daarna is er een nieuw spel gespeeld namelijk bottle-flippen met kruisje-rondje.
Een flesje met water moet met een draai gegooid worden en staand terecht komen, wanneer dit lukte mocht er een X of O gezet worden in het speelveld van kruisje-rondje.
Nog een hele uitdaging maar het spel werd met veel enthousiasme en plezier gespeld.

Dinsdag 7 mei
Een heerlijke zonnige tweede dag van de week, we hadden een jarige en weer twee nieuwe kindjes erbij. Na school is er buiten fruit gegeten en limonade gedronken en natuurlijk gezongen voor de jarige waarna hij een kleinigheidje mocht uitkiezen uit onze cadeautjes bak.  

Eerst een wamring-up met het spel commando en daarna was het tijd voor Spikeball. Spikeball wordt gespeel met een soort trampoline. De bal moet via een stuit naar de volgende speler, wanneer deze de grond raakt heeft het andere team een punt. Daarna werd er nog lang overgespeeld met de ballen via het Spukeball net.

Het leuke spel van gister kwam ook te spraken bij de kinderen (bottle-flippen). Dit moest dan ook door de rest van de kinderen uitgeprobeerd worden.

     

Woensdag  8 mei
Vandaag stond er weer een woensdagmiddag activiteit op de planning, dit keer kamp van Koningsbrugge. De kinderen waren klaar om het legerparcours af te leggen in tweetallen. Eerst de warming-up om warm te worden waarna er wedstrijdjes tegen elkaar werden afgelegd met onder anderen banden mee trekken, hinkelbaan en spelletjes waar de conditie van de kinderen op de proef werd gesteld.  

Omdat het morgen Hemelvaartsdag is en de ouders van de kinderen op vrijdag ook een extra dag vrij zijn was dit onze week alweer.

     



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches