Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 20 – 2024 – Jeu de boules, slijm maken en ijsjes eten

Maandag 13 mei
De week is weer begonnen en dit keer met een heerlijke zon. We konden heerlijk in het zonnetje buiten fruit eten waarna we een wedstrijdje bottle-flippen met verderop het spel 3 op een 3 met lintjes en pionnen. De kinderen waren super fanatiek en daagde na een aantal keer oefenen Yannick om tegen te spelen. Verder is er gevoetbald, zijn er prachtige creaties met kralen gemaakt.

    

Dinsdag 14 mei
Ook vandaag was het een warme zonnige dag. Omdat we weer buiten fruit gingen eten werden de kinderen voor het eten allemaal ingesmeerd met zonnebrand. Na het fruit eten hadden we nieuw materiaal als verrassing, een echt zomers buitenspel; jeu de boules. Nadat de spelregels waren uitgelegd zijn er een hoop potjes tegen elkaar gespeeld.

Daarna is er nog gehockeyd, zijn er heel veel handstanden geoefend, gingen we overgooien met een frisbee en hebben we het slaan bij slagbal geoefend!

Tussendoor regelmatig even een pauze om wat te drinken en we hebben als tussendoortje een heerlijk ijsje gehad om af te koelen!

     

Woensdag 15 mei
Hoe mooi de afgelopen dagen waren zo slecht is het vandaag, hierdoor moesten wij helaas de woensdagmiddag activiteit annuleren. Maar gelukkig staat er volgende week weer een gepland.

Je kan je nog aanmelden via samenbijsportstuif.nl/oudenbosch


Donderdag 16 mei
Nadat alle kinderen opgehaald waren van school gingen we gezamenlijk fruit eten. Helaas begon het na het fruiteten te regenen maar gelukkig hadden we ook een binnen programma bedacht. De kinderen mochten zelf slijm maken! En wat was dat leuk!!! Lekker kliederen en daarna ermee spelen. Iedereen kreeg z’n eigen slijm in een zakje mee naar huis.

Ondertussen was het weer droog en werden de eerste meters op de skeelers gemaakt, werd er gehockeyd en jeu de boules gespeeld.

Als tussendoortje hadden we een lekkere traktatie want we hadden een jarige!! Na het zingen mocht de jarige een cadeautje uitzoeken en trakteren.

Wat een topdag was dit weer en voor ons ook het einde van de week.

     



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches