Zeer goede ervaringen met Sportstuif Oudenbosch (zoon, 5 jaar)

Twee keer per week gaat onze zoon met extra plezier richting school. Dit omdat hij weet dat hij aan het einde van de dag zal worden opgehaald door de enthousiaste begeleiding van Sportstuif.  Met de auto richting het sportpark, een rustig fruit momentje bij aankomst. Daarna diverse spellen/sport/knutsel activiteiten. Vooral de diversiteit en afwisseling is ons hierbij opgevallen. 
Als ouders krijgen wij altijd wat foto’s of een filmpje met de activiteiten van de dag toegestuurd. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien hoe hij het naar zijn zin heeft. 
Voor ouders met kinderen die van activiteiten/bewegen/spellen houden een absolute aanrader.

Jordy van Bodegraven Jordy van Bodegraven
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 21 – 2024 – Schipper mag ik overvaren? ‘in de knoop!’ en skeeleren

Maandag 20 mei
Heerlijk, het is lekker lang weekend! Daarom zijn we vandaag nog gesloten bij Sportstuif en beginnen we de week morgen weer.

Dinsdag 21 mei
Vandaag was er een studiedag op een van de scholen, waardoor we de hele dag open zijn. In de ochtend is onze Sportstuif-auto gewassen en zijn we lekker lang in de speeltuin geweest. Toen hebben we mooie kaarsen versierd en is er een mooi kunstwerk gemaakt van klei. Na de lunch zijn de andere kinderen opgehaald en zijn we begonnen met het spel ‘Schipper mag ik overvaren’, waar op de gekste manieren is overgestoken. De kinderen zijn als een krab, zwemmend en achteruit-hinkelend naar de overkant gegaan!

De kinderen van de middelbare school uit Oudenbosch hadden een duurloop bij de atletiekvereniging, dat was natuurlijk interessant om ook uit te proberen toen de baan weer leeg was. Sommigen hebben zelfs meer dan 1,5 kilometer hardgelopen, super knap!

Bij het vrij spelen is er fop-bal gespeeld, ‘wie scoort is keep?’, en is er gespikeballt. De creatievelingen zijn aan de slag geweest met strijkkralen en toen het begon te regenen hebben wij binnen opgetreden met onze favoriete liedjes door de microfoon!

     

Woensdag 22 mei

Helaas hebben wij vandaag wéér onze woensdag-middag-activiteit moeten afzeggen door het slechte weer… ontzettend jammer! Dit betekend wel dat wij vandaag extra tijd hebben om de activiteit van volgende week mega goed voor te bereiden, zorg dus dat je erbij bent! Er staan toffe waterspelletjes op het programma voor woensdag 29 mei. Als het toch te koud blijkt veranderen wij de spellen naar iets zonder water, geen reden om niet te komen dus!

Meld je snel aan via;

https://samenbijsportstuif.nl/waterspelletjes


Donderdag 23 mei
Verschillende activiteiten op de planning vandaag; we begonnen in de knoop. Iedereen 2 handen vasthouden en proberen uit de knoop te klimmen, we hebben hierbij flink de buikspieren getraind met het lachen! Daarna verschillende tikspellen gedaan; de kinderen werden flamingo’s, zombies en octopussen op het moment dat ze getikt werden.

Na de tikspellen waren de kinderen nog lang niet uitgerend en hebben we een potje voetbal gespeeld op de nieuwe grote goals. Jongens tegen de meisjes.. wat ging het gelijk op. De jongens hadden op het nippertje gewonnen met 6-5, goed gedaan mannen!

Daarna is er weer gezongen in de microfoon, gehockeyd en gehonkbald. Kortom weer een geslaagde dag!

     

Vrijdag 24 mei
Vandaag hebben we eerst geluncht en iets nieuws geprobeerd, na een boter met kaas hebben we een tosti gemaakt met chocolade pasta! Het is immers bijna weekend.

Helaas was het een regenachtige dag maar tussen de buien door zijn we een rondje gaan skeeleren. Eerst de skeelers op maat zetten, bescherming aan en voorzichtig proberen. Het was even spannend de eerste meters maar na samen te oefenen lukte het!
Bij het ophalen natuurlijk ook even laten zien hoe goed het skeeleren ging.



Ons team

Sosja Bakker Vestigingsmanager
Sosja Bakker Vestigingsmanager
Dionne van Duuren
Dionne van Duuren
Yannick Kroese
Yannick Kroese
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches