Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Regenachtige dagen bij Sportstuif Weert - week 25 - 2024

Maandag 17 juni

Vandaag was het een zonnige dag bij Sportstuif Weert! We haalden alle kinderen op en werden verwelkomd door een stralend zonnetje. Een perfect begin van de week! Terug op locatie begonnen we met ons gebruikelijke fruitmoment. Terwijl de kinderen van hun fruit genoten, hadden we het gezellig over wat iedereen in het weekend had gedaan. Vandaag hadden we iets speciaals op de planning: de Sportstuif auto’s en dus ook onze splinternieuwe derde Sportstuif auto moesten worden gewassen. Gewapend met emmers, sponsen en doekjes gingen we aan de slag. We zetten vrolijke muziek op en de kinderen gingen enthousiast aan de slag met het wassen van de auto's. Het werd een vrolijke, natte en schuimende activiteit vol teamwork en plezier! Na al dat harde werken was het tijd om lekker buiten te spelen. De kinderen speelden een potje voetbal en vermaakten zich met de buitenspeelbak. Om 17:00 was het tijd voor een welverdiend koekje. Dit is altijd een favoriet moment van de dag voor de kinderen, een smakelijke afsluiter na al dat spelen en sporten. Voor we het wisten, was de dag alweer voorbij.

 

Dinsdag 18 juni

Vandaag was het een regenachtige dag, maar dat hield ons niet tegen om er een leuke dag van te maken! Omdat het buiten nat en grijs was, besloten we om veel binnen te spelen in de kantine. We begonnen de middag met een gezellige spelletjesmiddag. De kinderen kozen hun favoriete bordspellen en kaartspellen uit de kast, en het werd een echte spelletjesmarathon. Er werd fanatiek gespeeld door de kinderen. Een van de hoogtepunten van de dag was het goochelen met kaarten. Er waren een paar geweldige kaarttrucs voorbereid en de kinderen waren onder de indruk van de magische trucs. Sommige kinderen probeerden zelf ook een paar trucs te leren, wat voor veel plezier zorgden. Voor dit soort dagen is het heel fijn dat we ook veel speelmateriaal hebben voor binnen, zo vervelen we ons nooit!

Woensdag 19 juni

Vandaag stond er een spannende woensdagmiddagactiviteit op de planning bij Sportstuif Weert: Expeditie Robinson! Tientallen kinderen hadden zich aangemeld om mee te doen aan deze avontuurlijke middag. De zon scheen en de proeven stonden al klaar op het veld, perfect voor een middag vol uitdagingen en plezier. We begonnen met een beginproef om de teams te bepalen. De kinderen moesten over een parcours heen en hun naam zoeken onder een bepaalde kleur. Dit zorgde voor veel actie terwijl de teams gevormd werden. Daarna gingen de teams door naar de eetproef, waarbij de kinderen verschillende smaken moesten raden. De derde proef was een balansproef, waarbij de kinderen moesten balanceren op een boomstam. Dit vereiste veel concentratie en balans, en de kinderen deden het geweldig. De laatste proef was de eindproef, waarbij er veel samengewerkt moest worden. Eerst moesten de teams water verzamelen, waarna ze het water naar de overkant moesten brengen en waterpistolen vullen. Vervolgens moesten ze gezamenlijk autobanden verplaatsen en uiteindelijk een moeilijke puzzel oplossen. Dit was de ultieme test van teamwork en samenwerking. Het was een geslaagde en avontuurlijke middag. De kinderen genoten volop van de verschillende uitdagingen en het werken in teams. Iedereen ging moe maar voldaan naar huis. We kijken alweer uit naar de volgende activiteit bij Sportstuif Weert!

 

Donderdag 20 juni

Vandaag was het weer een regenachtige dag bij Sportstuif Weert, maar dat hield ons niet tegen om er een leuke middag van te maken! We haalden de kinderen op met onze drie Sportstuif auto’s en eenmaal compleet begonnen we binnen met tekenen en knutselen. De kinderen lieten hun creativiteit de vrije loop en maakten de mooiste kunstwerken. Na het knutselen was het tijd voor ons dagelijkse fruitmoment. Er stonden weer veel verschillende soorten fruit en groentes op tafel. Daarna was het tijd voor het dierenzoekspel. De kinderen moesten specifieke dieren zoeken die we door de hele ruimte hadden verstopt. Het was een spannende en leerzame activiteit waarbij de kinderen goed moesten opletten en samenwerken om alle dieren te verzamelen. Toen het weer eindelijk opklaarde, besloten we naar buiten te gaan om even een frisse neus te halen. Buiten hebben we gespeeld met de grote skippybal. Aan het einde van de middag hebben we samen alles opgeruimd en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Vrijdag 21 juni

Vandaag was een feestelijke dag bij Sportstuif Weert, want we begonnen de middag met het vieren van Rachelle's verjaardag! Iedereen kreeg een heerlijke traktatie. De kinderen genoten volop van de lekkernijen en de feestelijke sfeer. Na het vieren van Rachelle's verjaardag was het tijd voor het spelen van minigames. Het weer zat helaas niet mee deze week, dus we besloten om weer binnen in de kantine te spelen. De kinderen verdeelden zich in groepjes en deden mee aan verschillende spelletjes zoals bowlen. Alle minigames zijn gespeeld en het was een spannende strijd. Na de activiteit werden er nog mooie tekeningen gemaakt voor Rachelle. Het was een regenachtige maar gezellige week, maar nu tijd voor weekend!

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches