Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Sportstuif in Asten. Samen sporten en spelletjes doen na school.

Knutselen en kleuren net waar ze op dat moment mee bezig willen zijn. Fijn dat er een goede balans is tussen mannelijke en vrouwelijke pedagogisch medewerkers. Een plek waar ze heerlijk zichzelf kunnen zijn op een mooie locatie.

Elke Elke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Honkenloopspel, Sportstuif memory estafette & sponzen obstakelrun! Week 27 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27. Honkenloopspel, Sportstuif memory estafette & sponzen obstakelrun! 

Maandag 4 juli 
Vandaag ging de week bij Soortstuif van start met een lekker zonnetje erbij! Op de planning voor vandaag stond het honkenloopspel. In elke hoek van het veld ligt een honk. De kinderen mogen zelf een honk kiezen waarop ze beginnen. Ze moeten zoveel mogelijk punten verzamelen. Hoe groter de afstand hoe meer punten ze kunnen halen. Korte zijdes zijn één punt, lange zijdes zijn twee punten en schuin oversteken is drie punten waard. Wanneer je getikt wordt dan ben je al je punten weer kwijt.. Alle kinderen deden erg fanatiek mee! Hoeveel punten heb jij verzameld? 

Dinsdag 5 juli
Nadat alle kinderen opgehaald waren van school hebben we eerst met z'n ale fruit gegeten. Daarna hebben we alle kinderen goed ingesmeerd, want het zonnetje scheen weer lekker! Vervolgens was het tijd voor Sportstuif memory estafette! Van onze Sportstuif locatie in Asten is een memoryspel gemaakt. Om de beurt rent een kind naar de kaartjes en draait er twee om. Als dit een match is neemt hij deze mee anders niet. Op de foto's stonden allemaal mensen of dingen van Sportstuif Asten, dat is leuk! Na de activiteit hebben de kinderen nog lekker buiten gespeeld met dit fijne weer. 

Woensdag 6 juli
Vandaag weer een gezellige woensdagmiddag bij Sportstuif Asten. We zijn namelijk samen met Sportstuif Someren naar KidsPlaza in Helmond geweest!! Dat was een middag vol met klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen en rennen! We hebben ons goed vermaakt en flink uitgeleefd. Alle kinderen konden hun energie kwijt, want er is voor iedereen wel wat te doen! Toen we terugkwamen in Asten bij onze buitenschoolse sportieve opvang hebben we nog lekker even gespeeld. Dat was een leuke en actieve middag! 



Donderdag 7 juli
Nadat alle kinderen opgehaald waren van school en we samen gezellig fruit gegeten hadden, was het tijd voor superbal! Superbal is een spel wat alle kinderen van Sportstuif Asten superleuk vinden. Een van de favorieten dus... Iedereen deed dan ook erg fanatiek mee. Alle medewerkers van Sportstuif Asteden deden ook mee, dat was leuk! We hebben samen bijna een uur superbal gespeeld, wow! 

Maar hoe werkt superbal eigenlijk? 

Dit is een variant op iemand is 'm, niemand is 'm.  Alle kinderen gaan het veld in. Alle kinderen mogen de bal pakken om er iemand anders mee af te gooien. Op het moment dat je afgegooid wordt, onthoudt je wie dit gedaan heeft en ga je aan de kant zitten of staan. Als degene die je heeft afgegooid, zelf af is mag jij het veld weer in.



Vrijdag 8 juli
Vandaag alweer de laatste dag van de week bij onze buitenschoolse sportieve opvang. De zon was weer lekker aanwezig, dus eerst hebben we alle kinderen goed ingesmeerd. Omdat het zo lekker warm was hebben wij een activiteit voorbereid waardoor de kinderen lekker konden afkoelen, namelijk... Sponzen obstakelrun! Over ons terein hebben we een heel parcour met obstakels opgebouwd. Vervolgens werden er twee teams gemaakt. Deze twee teams hebben tegen elkaar gestreden. Welke team heeft het meeste water verzameld? De kinderen deden superfanatiek mee! Erg leuk om te zien! 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches