Een sfeervolle BSO waar sport en spel volop aan bod komen. Veel activiteiten maar ook een plek waar onze dochter tot rust kan komen na een dag school. Enthousiaste medewerkers die betrokken zijn bij de kinderen en op een fijne laagdrempelige manier te werk gaan

Elke Elke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Mieke van der Heijden-Kleinsmit

Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Mieke van der Heijden-Kleinsmit, moeder van Joep die sinds een aantal jaar met veel plezier naar de sportstuif gaat. Joep gaat op maandag, dinsdag en donderdag naar de sportstuif.

In mijn werkzame leven heb ik de afgelopen jaren verschillende rollen bekleed binnen de hulpverlening waarna ik de overstap naar de kinderopvang heb gemaakt. Momenteel ben ik werkzaam als locatiemanager bij een kinderdagverblijf en BSO

In mijn vrije tijd geniet ik van het Brabantse leven met mijn gezin, familie en vrienden.

Als lid van de oudercommissie vind ik het leuk om mee te denken, betrokken te zijn en bij te dragen aan een fijne plek voor onze kinderen. Heb je leuke ideeën of suggesties voor de oudercommissie? Laat het vooral weten.

Met vriendelijke groet,

Mieke

 

Kristel Engelen

Mijn naam is Kristel Engelen – Crommentuijn, getrouwd met Bart en trotse ouders van Mees (2015), Krijn (2014) en Loet (2020).

Zelf werk ik als coördinator vrijwilligers binnen Savant zorg.

Onze 2 oudste zitten nu al jaren met veel plezier bij de sportstuif en daar komt in februari de 3e ook bij.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken bij de organisatie waar mijn kinderen soms meerdere dagen per week naar toe gaan.

Via mijn deelname aan de oudercommissie hoop ik bij te dragen aan opvang waar kinderen, ouders en alle medewerkers van de Sportstuif zich gezien en gehoord voelen.

 

Meike Berkvens

Hoi, ik ben Meike Berkvens en samen met Dave zijn wij de ouders van Bram (2015) en Nine (2017). Op donderdag gaan onze kinderen al een aantal jaren naar sportstuif. Lekker buiten spelen, voetballen en actief bezig zijn, dat vinden wij leuk aan sportstuif. Ik vind het zelf ook fijn dat er flexibiliteit is als het nodig is, een keer een extra dag of ruilen is meestal geen probleem. Ook in de vakanties is er over het algemeen een leuk programma. 

Met de oudercommissie proberen we bij te dragen aan een prettige plek voor onze kinderen om lekker te spelen! 

Groeten Meike



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches