Leuke naschoolse opvang waarbij beweging in de buitenlucht goed gestimuleerd wordt! De kinderen hebben het naar hun zin, de activiteiten zijn leuk, net als de begeleiding en er is in ieder geval genoeg ruimte om de meest uiteenlopende dingen te doen en energie vrij te uiten. Chapeau!

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie week 1 bij Sportstuif Asten! Week 17 – 2023

Meivakantie bij Sportstuif Asten! Deze week hebben we weer veel verschillende sportieve activiteiten gedaan. Van springkussens, voetballen, XL Games tot aan knutselen wat hebben wij weer een leuke week gehad. Ook heeft Rob Fritsen van SIRIS weer hele toffe foto’s van de kinderen gemaakt.

Ben jij ook zo benieuwd naar wat we deze week allemaal hebben gedaan? Lees dan de blog!

Maandag 24 april

De eerste dag van de meivakantie is aangebroken. Deze dag zijn wij door de vele regen binnen begonnen met een leuke bingo. Er werden tweetallen op leeftijd gemaakt zodat de grotere kinderen de kleinere kinderen konden helpen met de nummertjes. Heb je bingo? Dan hoort hier natuurlijk ook een leuk prijsje bij, van fluitjes, tattoos tot aan stuiterballen, er zat voor iedereen wat leuks tussen. Toen het eindelijk gestopt was met regenen heeft iedereen nog lekker buiten gespeeld voordat het tijd was voor de lunch. Ondertussen kwam Rob Fritsen van SIRIS foto’s van de kinderen maken. Er werden buiten springkussens, XL games, een voetbal en de skelter klaar gezet. Wat een plezier en wat zijn wij blij met het mooie eindresultaat!

 

Dinsdag 25 april

Wat een heerlijk weer tijdens deze meivakantie dag! In de ochtend zijn de kinderen heel creatief bezig geweest. The Handmates zijn namelijk langs gekomen om met de kinderen dromenvangers te knutselen. De kinderen mochten zelf een vorm uitkiezen om deze vervolgens zo mooi mogelijk te versieren. Wat een leuke eindresultaten hebben de kinderen weer gemaakt, hopelijk kunnen ze nu allemaal lekker slapen met een dromenvanger boven het bed. Na het knutselen lekker lunchen om vervolgens buiten te starten met een voetbaltoernooi. Er werden vier gemixte teams gemaakt, kleine & grotere kinderen, jongens & meiden door elkaar. Het zonnetje was heerlijk aan het schijnen en er werd weer fanatiek mee gedaan. Na het voetballen nog een verjaardag vieren om vervolgens de laatste energie te gebruiken voor het springkussen!

 

Woensdag 26 april
Ook vandaag hebben we weer een vol programma! We zijn de ochtend rustig begonnen met lekker vrij spelen. Er werd getekend en vele spelletjes gespeeld. Daarnaast kwam Sportstuif Deurne Aventurijn naar ons toe voor de hele dag! Super gezellig dus. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan, hier stonden de Oudhollandse spelen klaar. We hebben skippybalrace, koekhappen, spijkerpoepen, sjoelen en  blikgooien gedaan. Alle twee- en drietallen gingen alle spellen af. Vooral het koekhappen was mega grappig! Na de lunch zijn we vertrokken naar Monkeytown Mierlo. Hier hebben we twee uur gespeeld. Alle kinderen waren moe op de terugweg, de helft lag zelfs te slapen in de auto! Al met al weer een super geslaagde dag gehad.

 

Donderdag 27 april
KONINGSDAG here we goooo!! 👑

Vandaag wensen wij iedereen een hele fijne koningsdag toe!

 

Vrijdag 28 april
De eerste week van de meivakantie sluiten wij af met lekker spelen bij Monkeytown Mierlo. Van glijbanen, trampolines, snelheidsbanen, ballenbakken tot aan blokken bouwen, het is altijd een groot plezier bij Monkeytown. Na 2,5 uur klimmen en klauteren waren een aantal kinderen al heel moe en was het tijd voor de boterhammetjes. Nog eventjes lekker vrij spelen, een aantal tikspelletjes, het spel weerwolven was het tijd om deze week lekker af te sluiten met een filmpje. De kinderen hebben de film de geheime dienst van magie uitgekozen. Wij wensen iedereen een heel fijn weekend en zien jullie weer de tweede week van de meivakantie! 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches