Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd! Zo zijn de kinderen lekker actief bezig.

Renee Renee
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sponzen estafette, buischuiven en verstoppertje! Week 24 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 24. Sponzen estafette, buischuiven en verstoppertje! 

 

Maandag 13 juni
Vandaag gingen we de week weer goed van start! Na het fruit eten was het namelijk tijd voor verstoppertje! 1... 2.... 3... Telkens was een van de kinderen de teller/zoeker en gingen de andere kinderen van onze buitenschoolse sportieve opvang zich verstoppen. We deden verstoppertje met afbuuten. Dus je moest heel goed opletten! Wanneer een van de verstopte kinderen buut vrij voor iedereen zei, mocht iedereen weer opnieuw gaan verstoppen! Dat was een leuke, sportieve en spannende activiteit! Na verstoppertje hebben de kinderen nog lekker buiten gespeeld. 


 

Dinsdag 14 juni
Vandaag scheen het zonnetje lekker. We hebben alle kinderen van Sportstuif Asten eerst goed ingesmeerd tegen de zon. Voordat we aan onze activiteit zijn begonnen hadden we eerste een verjaardag! Hiep hiep hoera! Daarna hadden we een leuke planning vandaag. Onze stagiaire Bjorn moest namelijk voor zijn opleiding een evenement met activiteiten bedenken en uitvoeren. Hij had voor de oudere kinderen trefbal klaargezet en voor de jongere kinderen was het tijd voor steen-papier-schaar estafette en stoelendans met hoepels. De kinderen zijn erg actief geweest en deden heel goed mee! Dat was een geslaagde middag! 


 

Woensdag 15 juni
Pf.. wat was het warm vandaag! Tijd voor een activiteit met water dus!! We hebben de buikschuifbaan gepakt en deze helemaal nat gemaakt. Wat schuim erbij en glijden maar... We hebben de kinderen eerst goed ingesmeerd, dat is natuurlijk erg belangrijk wanneer ze in de zon spelen. Daarna was het tijd om te gaan buikschuiven. We hebben er een leuke estafette bij bedacht en zo hebben de kinderen zich de hele middag vermaakt. Sportstuif Someren was deze middagen gezelllig bij ons. Ook de kinderen van Sportstuif Someren hebben lekker kunnen buikschuiven!

 

 
Donderdag 16 juni
Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van de scholen in Asten, Heusden en Ommel, hebben we eerste lekker fruit gegeten. Daarna stond er opnieuw een verkoelende activiteit op de planning. Het was vandaag namelijk weer lekker warm. Eerst hebben we de kinderen goed ingesmeerd en daarna was het tijd voor een sponzen estafette! Onze pedagogisch medewerker Dennis had een leuk parcours uitgezet waarbij de kinderen in wedstrijdvorm moesten strijden tegen elkaar. Wie wilde kon nat worden en de spons over zich heen uitknijpen, wie niet nat wilde worden kon hem gewoon doorgeven. De kinderen hebben na de activiteit nog heerlijk buiten gespeeld met dit fijne weer! 

 


Vrijdag 17 juni 
Vrijdag, de warmste dag van deze week. Daarom opnieuw waterspellen!! We hebben de buikschuifbaan er weer bij gepakt. Even nat maken en wat zeep erbij en glijden maar... De kinderen hebben daarnaast ook lekker met water gespeeld. Tussendoor hebben we nog een lekker ijsje gegeten en natuurlijk genoeg gedronken. Aan het einde van de middag hadden alle kinderen van Sportstuif Asten het erg warm, daarom hebben we binnen even de verkoeling opgezocht en hebben we binnen spelletjes gespeeld en gekleurd. Het was een fijne dag! 

 

Tot volgende week! 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches