Super leuke en gezellige Sport BSO!

Salina Salina
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetbaltoernooi, bingo en Manegevoetbal! Week 23 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23. Voetbaltoernooi, bingo en Manegevoetbal!

 

Maandag 6 juni
Vandaag was onze buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif Asten gesloten in verband met Pinksteren. 


Dinsdag 7 juni
Vandaag waren wij de hele dag geopend. Een aantal scholen uit Asten haddden namelijk studiedag. In de ochtend hebben de kinderen lekker buiten gespeeld, gekleurd en spelletjes gespeeld. In de middag hebben wij alle andere kinderen van Sportstuif Asten opgehaald op school. Hierna hebben we gezellig samen fruit gegeten. Vervolgens hadden wij maar liefst drie verjaardagen om te vieren! Dat was een gezellig feestje!! Daarna was het tijd voor onze activiteit. Dat was dit keer iets anders dan normaal.. Een aantal kinderen van onze sportieve BSO hadden in de ochtend zelf een spel bedacht. Zij vroegen onze pedagogisch medewerkers of wij vandaag niet hun spel mochten spelen in plaats van de geplande activiteit. Dit vonden wij natuurlijk superleuk! De kinderen hebben de uitleg helemaal zelf gedaan en vervolgens hebben wij hun zelfbedachte spel gespeeld. Dat was superleuk! 




Woensdag 8 juni
Vandaag zijn wij met alle kinderen van Sportstuif Asten gezellig naar Sportstuif Someren gegaan. Hier hebben we eerste samen boterhammen gegeten. Helaas heeft het de hele middag geregend... het werd niet meer droog. Daarom hebben wij een leuk alternatief bedacht voor onze activiteit die we ook binnen konden doen. Dit was BINGO! "Nummer... 65, nummer... 3" Er waren ook leuke prijzen te winnen. Bij een vollge rij kon je een lekker koekje winnen en bij een hele kaart mocht je een klein cadeautje uitkiezen. Dat was wel erg leuk! Na de bingo hebben de kinderen nog lekker gespeeld. Ondanks de regen hebben we een hele gezellig en fijne middag gehad samen met Sportstuif Someren! 

 

 

Donderdag 9 juni
Nadat we alle kinderen opgehaald hadden zijn we de middag begonnen met fruit eten. Vervolgens hadden we weer feest! Een van de kinderen van onze buitenschoolse sportieve opvang was jarig geweest en wilde zijn verjaardag graag vieren! Dat hebben we dan ook gezellig gedaan. Vervolgens was het tijd voor een voetbaltoernooi! De kinderen werden verdeeld in teams en de indeling van werd gemaakt. Na de gezamelijk uitleg konden de voetbalwedstrijden beginnen. De kinderen vonden het erg leuk! Het was ook heerlijk weer en het zonnetje scheen lekker, waardoor we lang buiten zijn gebleven met alle kinderen. Dat was een fijne middag! 

 

 

Vrijdag 10 juni
Vandaag alweer de laatste dag van de week bij onze BSO! Maar zeker niet de minste... want vandaag was Manegevoetbal on tour bij NWC. De hele middag werden er wedstrijden gevoetbald door kinderen van groep 7 en 8 van allerlei basisscholen uit Asten, Heusden en Ommel. Daarnaast waren er ook springkussens. Dat vonden de kinderen van Sportstuif Asten helemaal geweldig. We hebben ons de hele middag vermaakt. Springen, voetballen en voetbalwedstrijden kijken. Dat was een drukke, gezellige en actieve middag! 

 

 

Tot volgende week bij Sportstuif Asten! 
 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches