Een BSO met aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vortexslagbal, safarispel & geluksspel! Week 25 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 25. Vortexslagbal, safarispel & geluksspel! 

Maandag 20 juni
De week is weer van start gegaan! In de ochtend was er een studiedag. Dit waren de kinderen van basisschool de Horizon. Ze zijn in de ochtend gezellig naar KidsPlaza in Helmond geweest. Hier hebben ze lekker kunnen glijden, rennen, klimmen en spelen! In de middag stonden er maar liefst twee activiteiten op het programma. Namelijk een activiteit voor de jongere kinderen en een activiteit voor de oudere kinderen. Eerst hebben we de kinderen in twee groepen verdeeld. De jongere kinderen waren op het pannaveldje en de oudere kinderen mochten naar het grote voetbalveld. Op het ene veld werden allerlei tikspellen gedaan. Tikkie, jij bent hem... Op het grote veld werd met de oudere kinderen vortexslagbal gedaan. Ook scheen het zonnetje lekker vandaag, dat was fijn! We hebben weer een leuke en sportieve eerste dag gehad bij Sportstuif Asten! 

 


Dinsdag 21 juni
Vandaag hadden we eerst een verjaardag. Een van de kinderen van Sportstuif Asten was namelijk jarig geweest. Daarnaast hadden twee kinderen hun laatste dag bij onze sportieve buitenschoolse opvang. Wanneer een kind voor het laatste komt mag hij of zij kiezen welke activiteit we gaan doen. Dit werd voetballen!! Daar houden de meeste kinderen Sportstuif Asten wel van, dus dat kwam goed uit! Onze pedagogisch medewerker Lex heeft op het andere veld een activiteit gedaan, namelijk het safarispel!
Alle kinderen mochten zelf kiezen bij welke activiteit ze graag mee wilde doen. Voetballen of het safarispel. Ook het zonnetje scheen weer volop vandaag. Het was een heerlijke dag!  




Woensdag 22 juni
Vandaag zijn we nadat alle kinderen opgehaald waren meteen naar Sportstuif Someren gereden. Hier hebben we eerst samen onze boterhammen gegeten. Wij waren niet zomaar bij Sportstuif Someren vandaag, want bij Sportstuif Someren was namelijk de woensdagmiddag activiteit!! En vandaag was dit een Piraten escaperoom... wauw gaaf he! Nadat alle kinderen geschminkt waren als een echte piraat kon het echte werk beginnen. Er werden drie groepen gemaakt en toen kon de zoektocht naar de schat gaan beginnen! Uit eindelijk hebben alle piraten de schat gevonden, superknap gedaan allemaal! 

 


Donderdag 23 juni
Vandaag scheen het zonnetje weer lekker. We hebben alle kinderen natuurlijk eerst goed ingesmeerd tegen de zon. Daarna hadden we een leuke planning vandaag. Onze stagiaire Jordi moest namelijk voor zijn opleiding een evenement met activiteiten bedenken en uitvoeren. Hij had voor alle kinderen leuke activiteiten bedacht en klaargezet. De kinderen zijn erg actief geweest en deden heel goed mee! Maar het was ook erg warm, dus daarna was het ook nog tijd voor... buikschuiven! Dat was een geslaagde middag! 




Vrijdag 24 juni
Vandaag alweer de laatste dag van de week bij onze BSO! Samen met de kinderen hebben wij overlegd welk spel zij nou superleuk vinden om te doen. Unaniem werd er besloten dat het geluksspel wel erg leuk was. Dit hebben we langere tijd gedaan. Bij het geluksspel staat een van de kinderen in het midden van het veld. Hij of zij telt met zijn of haar ogen dicht tot 10. Alle vier de hoeken van het veld hebben een kleur of een getal gekregen. De teller noemt met zijn of haar ogen dicht een van de vier kleuren of getallen. De kinderen die in de hoek met die kleur of dat getal staan zijn af. Iedereen vond het erg leuk!

  

Tot volgende week! 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches