De lessen worden altijd gegeven door leuke, enthousiaste mensen. Top organisatie!

Bart Bart
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspellen, games escaperoom & speeltuin Leonardus! Week 29 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 29. Waterspellen, games escaperoom & speeltuin Leonardus! 

 

Maandag 18 juli
De week bij onze sportieve buitenschoolse opvang begon erg warm! Nadat alle kinderen opgehaald waren hebben we dan ook eerst binnen fruit gegeten en goed gedronken. Daarna was het wel tijd voor wat verkoeling. Door de warmte konden wij onze activiteit niet uitvoeren. Maar we wilde natuurlijk toch iets leuks doen met de kinderen! Daarom hebben we onze zwembadjes opgezet, zodat de kinderen wat verkoeling konden vinden in het water en waterspellen konden doen. Daar hoort natuurlijk ook een lekker verfrissend waterijsje bij! 




Dinsdag 19 juli
Vandaag was het heel erg warm! Helaas was het zelfs te warm om buiten een leuke activiteit uit te voeren. Het was namelijk bijna 40 graden, pff... Daarom zijn wij vandaag lekker binnen gebleven met de kinderen. Samen hebben we leuke spelletjes gedaan, gekleurd en hebben we dingen gebouwd met Knex, Kapla en Lego. Tussendoor hebben we lekker fruit gegeten en natuurlijk genoeg gedronken! 




Woensdag 20 juli
Vandaag kwam Sportstuif Someren naar Asten toe. Samen hebben we eerst onze boterhammen gegeten. Vandaag hadden we bij Sportstuif Asten opnieuw een woensdagmiddag activiteit!! Dat was vandaag een games escaperoom... wauw gaaf he! Nadat alle kinderen verdeeld waren in twee groepen konden we beginnen! Allerlei games kwamen aan bod tijdens de escaperoom. Fifa, Pokèmon, Packman, Mario Kart en veel meer! Dat was een leuke middag! 




Donderdag 21 juli
Vandaag hadden verschillende basisscholen uit Asten een studiedag. In de ochtend waren er dan ook al veel kinderen bij Sportstuif Asten. Helaas was er veel regen.. waardoor we veel binnen hebben moeten spelen. We gaan liever naar buiten, maar toch hebben we ons binnen ook goed vermaakt! Er werd van alles gedaan, zoals kleuren, knutselen, bouwen met Knex, Lego en Kapla en ook werden er speleltjes gespeeld. De kinderen hebben zich ondanks de regen goed vermaakt vandaag! 


 

Vrijdag 22 juli
Vandaag hadden opnieuw verschillende basisscholen uit Asten een studiedag. Dus wij besloten om samen met Sportstuif Someren in de ochtend naar We-Jump in Helmond te gaan! Wij hebben hier 1,5 uur gesprongen, trucjes geoefend en trefbal gespeeld! Het was een superleuk begin van de dag. In de middag stond er namelijk nog een leuke activiteit op de planning! We zijn met alle kinderen naar speeltuin Leonardus in Helmond geweest! Glijden, klimmen, bouwen, rennen en schommelen. We hebben het er allemaal gedaan. Het was een superleuke dag, een goed begin van de zomervakantie dus!!

 

Sportstuif Asten wenst jullie een hele zonnige en fijne zomervakantie toe! 



 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches