Een BSO met aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Archery-tag, stoelendans en de stormbaan! Week 37 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Weer een week vol activiteiten. Lees je mee?

Maandag 12 september

Het zonnetje stond al klaar voor ons! Het was een heerlijke dag, dus we zijn de hele middag buiten geweest. Eerst zijn de kinderen van Sportstuif Asten opgehaald en hebben we gezamenlijk fruit gegeten. Na het fruit eten hebben we nog een verjaardag gevierd van onze pedagogisch medewerker Lex. Eenmaal de verjaardag gevierd zijn we met zijn allen naar buiten gegaan. Er stond een stormbaan en archery tag was klaargelegd. De kinderen werden verdeeld over twee groepen die elkaar afwisselde. De fanatiekelingen konden bij de stormbaan het opnemen tegen elkaar. Ook bij archery tag werd er geprobeerd te scoren. Dit deed je door middel van een pion te raken.  

Dinsdag 13 september

Op dinsdag zijn we de middag weer begonnen met fruit eten. Nadat het fruit op was zijn we met zijn allen naar buiten gegaan. Hier stonden weer archery tag en de stormbaan klaar. Vandaag hadden we nog iets extra’s namelijk de opblaasbare pannakooi. Hier mochten de kinderen het opnemen tegen elkaar met een partijtje voetbal. Dit werd in teams van tweetallen gedaan. Eenmaal gescoord mochten beide teams wisselen.

Woensdag 14 september

Vandaag regende het pijpenstelen. We zijn met de kinderen van Sportstuif Asten naar Sportstuif Someren gegaan. Hier hebben we eerst met z’n allen geluncht. De middag hebben we deze keer binnen doorgebracht. Er zijn optredens op muziek gegeven op het grote podium. Dit was één groot feestje! Na afloop van de optredens hebben we nog stoelendans gedaan. Wie zal er gewonnen hebben? ’s Avonds had het team van Sportstuif Asten nog een overleg. Hier werd in besproken welke toffe activiteiten we dit jaar neer willen gaan zetten!

Donderdag 15 september

Nadat de kinderen van school zijn opgehaald, hebben we met zijn allen fruit gegeten. Daarna hebben we vrij gespeeld, dit zowel binnen als buiten. Binnen werd er onder andere met de Kapla gespeeld en buiten met de ballen. Vandaag stond opnieuw archery tag, de stormbaan en de opblaasbare pannakooi klaar. Ook heeft het team van Sportstuif Asten een origineel voorstelfilmpje gemaakt. Daarnaast mochten er nog wat nieuwe foto’s komen van het team voor op de website, deze hebben we ook meteen gemaakt. Al met al weer een geslaagde dag waar de kinderen hun energie kwijt konden!

Vrijdag 16 september

Opnieuw een regenachtige dag. De kinderen van de sportieve bso werden weer opgehaald en toen hebben we gezamenlijk geluncht. Na afloop van het lunchen gingen de kinderen binnen spelletjes spelen. Er werd onder andere kwartet, wie ben ik, stratego, party en co gespeeld. Ook waren er kinderen die lekker hebben geknutseld en getekend. Graag wilden we even naar buiten om lekker uit te kunnen razen, maar het bleef regenen. Wat later in de middag klaarde het wat op en zijn we snel met z’n allen naar buiten gegaan voor een potje superbal! Toch nog lekker kunnen bewegen in de buitenlucht. Daarnaast zijn onze pedagogisch medewerkers Judy en Damon bij de Schop geweest. Hier zijn de activiteiten archery-tag, de stormbaan en pannakooi gedaan. Dit was een goede afsluiter van de week. Tot de volgende keer!



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches