Super leuke en gezellige Sport BSO!

Salina Salina
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Fopbal, boksen en We-jump! Week 15 – 2023

Na het lange weekend staat Sportstuif vanaf dinsdag weer klaar voor onze kinderen van de sportieve BSO. Deze week hebben we weer diverse sport- en spelactiviteiten gedaan. Onze pedagogisch medewerkers hebben iedere dag weer hun best gedaan om de kids een leuke middag te laten beleven! Ben jij ook zo benieuwd wat we iedere dag hebben gedaan?

Lees dan met ons mee!

Maandag 10 april

Vandaag wensen wij iedereen een fijne pasen toe. Wij zien de kinderen weer vanaf morgen!

Dinsdag 11 april

Yes! Wat een heerlijk weer. Dit betekend dat we vandaag lekker de hele tijd buiten kunnen blijven. Wanneer alle kinderen zijn opgehaald en bij Sportstuif zijn, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en wat gedronken. Hier kunnen we dan ook eventjes de dag bij praten. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan. Er werd lekker vrij gespeeld. Veel kinderen gaan dan met hun vriendjes en vriendinnetjes een spel spelen. Denk hierbij aan onder andere voetballen, tikkertje of verstoppertje. Het fluitsignaal heeft geklonken. Dat betekend dat de kinderen zich bij het pannaveldje mogen verzamelen en dat we gaan starten met de activiteiten. Vandaag stond boksen en fopbal op het programma. Bij het boksen kregen de kinderen bokshandschoenen en een bokskussen per tweetal. Hier konden ze om beurten hun gang gaan. Het ging er hard aan toe! De kinderen van de sportieve BSO hebben zich lekker uit kunnen leven.

 

Woensdag 12 april

De blauwe auto’s zijn weer richting de scholen gegaan in omgeving Asten. Eenmaal bij Sportstuif is het tijd om te lunchen. Na de lunch gaan we snel onze spullen pakken en weer terug naar de auto’s. Yes! We gaan op uitstapje. Samen met Sportstuif Someren zijn we naar We-Jump gegaan. Een uur dikke pret op de verschillende trampolines en tussen de schuimblokken! Ook werden er spelletjes bij de trampolines gespeeld zoals tikkertje en verstoppertje. Voor een sfeerimpressie van deze middag klik dan op de onderstaande foto! Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we nog een verjaardag gevierd en wat fruit gegeten. We hebben de middag afgesloten met een film.

 

Donderdag 13 april

Onze pedagogisch medewerkers zijn weer klaar om de kinderen van de scholen op te gaan halen. Wanneer iedereen is aangekomen bij Sportstuif kunnen we gezellig met zijn allen fruit gaan eten. Na het fruit eten hebben we nog twee verjaardagen om te vieren. Hierna is het tijd om naar buiten te gaan. Eerst even lekker vrij spelen. De kinderen hebben skelter gereden, met de ballen gespeeld en met de diabolo gespeeld. Het fluitsignaal heeft weer geklonken dat betekend dat we gaan beginnen met de activiteiten. Op het pannaveld gingen we op de ene helft boksen in tweetallen en op de andere helft overlooptrefbal spelen. Op het grote kunstgrasveld hebben we ratten en raven gespeeld.

Ratten en raven: Je verteld een verhaal die over van alles kan gaan. Je maakt 2 rijen kinderen waarbij ze tegenover elkaar staan. De ene rij is de ratten, de andere rij de raven. In het verhaal komen de woorden ratten en raven voor. Zeg je ratten: dan moeten de ratten zo snel mogelijk wegrennen en gaan de raven ze tikken. Ze je raven: dan rennen de raven weg en moeten de ratten ze tikken.

Overloopspel: Overloopspel waarbij je door een de tikker afgegooid kunt worden wanneer je naar de overkant rent. Ben je af mag je meehelpen met gooien.

  

Vrijdag 14 april

Net zoals woensdags lunchen we tussen de middag bij Sportstuif. Dit is even een rustmomentje. Na de lunch zijn we snel weer de auto’s ingestapt om richting Manege Heijligers te gaan. Hier hebben we lekker in de speeltuin gespeeld. Om half drie zijn we terug gegaan aangezien toen de andere kinderen ook uit waren van school en wij ze op gingen halen. De rest van de middag hebben we buiten doorgebracht en hebben we nog een lesje boksen gehad van onze pedagogisch medewerkers.

 

 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches