Een super leuke BSO waar elk kind kennis maakt met allerlei verschillende activiteiten.
Het team zorgt ervoor dat elk kind een lach op zijn/haar gezicht krijgt.

Joris Joris
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstbingo, Levend Stratego en Kidsplaza in week 42 - 2023

Maandag 16 oktober

De eerste dag van de herfstvakantie is aangebroken! We hadden een volle en leuke planning voor de hele week. Zo zijn we nadat alle kinderen binnen waren gedruppeld de dag begonnen met een toepasselijke herfstbingo. Op de bingokaart stonden bijvoorbeeld dat we een veer, slak en een eekhoorn moesten vinden. De kinderen waren erg fanatiek en letten de hele tijd goed op als ze iets voorbij zagen komen. Toen was het tijd om lekker te gaan lunchen met de hele groep. Nadat alle boterhammen  in de maag zaten. Hebben de kinderen nog genoeg tijd gehad om vrij te spelen. Daarna zijn we begonnen met de spelenkermis. Hier hebben we dik uur alleen maar spelletjes gespeeld. Dit waren spelletjes die de kinderen altijd heel leuk vinden om te doen. Verstoppertje, Superbal en het safarispel kwamen aanbod. Wat was er een genot om de kinderen zo bezig te zien. We sloten de dag af met een koekje en daarna werd er nog lekker vrijgespeeld zowel binnen als buiten. Dit was een heerlijk begin van de herfstvakantie!

 

Dinsdag 17 oktober

Alweer de tweede dag van de herfstvakantie en wederom stond er weer wat gaafs op de planning. Na lekker buiten te hebben gespeeld was het tijd voor het eerste fruitmoment dit was ook erg  nodig omdat we daarna gingen begonnen met de Sportstuif Challenges. We kregen via de telefoon opdrachten de hele dag door die we zo snel mogelijk moesten uitvoeren. Om 10:30 zijn we gestart met de eerste opdracht. Je konden punten verdienen om als eerste de opdracht in te leveren of je was de origineelst. We bleven de hele dag oplettend als we een berichtje kregen om daarna meteen zo snel en goed mogelijk de opdracht in te leveren. En met succes!! We waren namelijk eerste geworden van alle Sportstuif Vestigingen! Verder na het boterhammen eten hebben we nog potjes levend Stratego gedaan. Dit vonden de kinderen erg leuk om te doen. De kinderen hebben zich de hele dag goed vermaakt. Ze kregen nog op het einde een lekker koekje die ze natuurlijk hadden verdiend na het behalen van de eerste plek! Het was weer een top dag!

 

Woensdag 18 oktober

Vandaag zijn we de dag begonnen nadat iedereen was binnen gedruppeld met het bakken van cup cakes. Dit hadden de kinderen nog nooit gedaan bij Sportstuif Asten. De kinderen vonden het erg leuk en vooral lekker om te doen. Ze mochten de cup cakes zelf versieren er kwamen een aantal creatieve cup cakes uit. We hebben de cakejes bewaard om op een later moment er van te gaan genieten. Nadat we in de middag lekker gezamenlijk hebben geluncht was het tijd om te vertrekken naar Kidsplaza in Weert. Hier hebben de kinderen lekker de hele middag kunnen genieten van de grote binnenspeeltuin. Er werd van de glijbanen af gegleden, gespeeld met de grote lego blokken en er werd zelf tikkertje gedaan. Het was zeker een geslaagde middag bij de speeltuin. Toen we terug waren gekeerd op locatie, mochten we dan eindelijk onze eigen gemaakte cup cakes op smikkelen. Dat was enorm leuk maar vooral heel erg lekker. We hebben wederom een fantastische dag gehad! We hebben nu alweer zin in morgen!
 

Donderdag 19 oktober

De vierde dag van de herfstvakantie is alweer aangebroken bij Sportstuif Asten. Wederom hebben we leuke dag gehad. We hebben in de ochtend The Handmates mogen ontvangen die weer iets leuks in petto hadden. We gingen vandaag namelijk aan de slag met trekpoppen maken in de stijl van Halloween. Er kon een keuze gemaakt worden van een skelet of een uil. Beide werden gekozen en de kinderen mochten hun creativiteit los laten. Er werden ontzetten mooie trekpoppen gemaakt door de kinderen. Na een lange tijd bezig zijn geweest was iedereen klaar met hun kunstwerkje. We lieten ze opdrogen op tafel en de kinderen mochten het dan aan de einde van de dag laten zien aan de ouders en natuurlijk mee naar huis nemen. In de middag hebben we nog potjes levend Stratego gedaan. Wederom werd er fanatiek getikt en gezocht naar de vlag. Wie vindt er als eerste de vlag van de tegenpartij die gaat er met de overwinning van door. We zijn net op tijd naar binnen gegaan want het begon namelijk erg hard te regenen. Dat mocht de pret niet bedrukken, de kinderen hebben binnen lekker doorgespeeld. Op het eind van de middag was het alweer tijd dat de kinderen naar huis gingen. We hebben vandaag weer een topdag gehad!

 

Vrijdag 20 oktober

De laatste dag van de herfstvakantie is aangebroken. Het was een regenachtige vrijdag. Het is geen moment droog geweest. Maar dat maakt niet uit bij Sportstuif Asten. We hebben namelijk de hele dag ons eigen goed vermaakt. We begonnen de dag met Expeditie Sportstuif. Er kamen een aantal proeven voorbij. De balansproef, samenwerking en natuurlijk de welbekende eetproef wat de kinderen erg leuk vonden om te doen. Nadat we één uur verder waren en aantal proeven later was er winnaar uitgekomen. Toen was het tijd voor lekker boterhammen eten. Nadat die op waren hebben de kinderen lekker vrijgespeeld. Helaas was dat wel binnen, doordat het weer niet best was. Hadden we bedacht om een lekker filmpje te gaan kijken. Even lekker rustig voor het grote scherm zitten en de film volgen. Het was leuk om te zien dat de kinderen zo erg in de film zaten. Tijdens de film hebben we ook nog lekker koekje gehad. Daarna was het alweer tijd en werden de kinderen opgehaald. Hiermee sloten wij een geslaagde herfstvakantie week af! Tot volgende week!

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches