Hele prettige buitenschoolse opvang. Mijn kinderen vinden het er heel fijn. Ze kunnen lekker buitenspelen en hebben er alle ruimte zowel om zich letterlijk fysiek uit te leven na een dag school als om te doen wat ze leuk vinden.

Goed contact met de pedagogisch medewerkers.

Erg leuk is dat ik tijdens mijn werk regelmatig een foto krijg via Whatsapp van wat de kinderen aan het doen zijn.

Saskia Saskia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, alleskunner en Kids Jump XL! Week 52 – 2022

De kerstvakantie is aangebroken, ook bij Sportstuif. Na de kerstdagen zien we de kinderen van de sportieve BSO weer. Bij Sportstuif zijn de dagen weer gevuld met allerlei toffe activiteiten! De sporten en spellen sluiten aan bij de leeftijd en interesses van de kinderen.

Ben jij ook zo benieuwd naar wat we deze week allemaal hebben gedaan? Lees dan de blog!

Dinsdag 27 december

Deze week hebben we een iets korter weekje aangezien de tweede kerstdag op maandag valt. Dus ook de blog beginnen we op dinsdag. In de vakanties hoeven we de kinderen natuurlijk niet op de scholen te halen maar worden ze meteen naar Sportstuif gebracht. Vanaf half acht kunnen de kinderen komen. De ochtend zijn we rustig begonnen, de kinderen hebben lekker vrij gespeeld zowel binnen als buiten. De boterhammen werden gesmeerd en het was tijd om te lunchen. Gezellig met z’n allen aan de tafel gegeten. In de middag zijn we buiten gaan lasergamen! Na het lasergamen zijn we weer naar binnen gegaan en hebben we de dag afgesloten met film kijken.

 

Woensdag 28 december

Vandaag hebben we in de ochtend meegedaan aan de activiteit van Leef Asten! Hier gingen we lasergamen in de gymzaal aan de Schoolstraat. We waren met een grote groep kinderen. Alle kinderen tussen de vier en twaalf jaar in omgeving Asten, Heusden en Ommel mochten zich hiervoor aanmelden. Wij sloten aan met onze Sportstuif en ook Sportstuif Someren sloot deze ochtend aan bij het lasergamen. Er waren verschillende bunkers klaargezet en de lichten werden gedimd. De ochtend ging erg snel voorbij! Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we geluncht. In de middag hebben we nog wat potjes buskruit gedaan. Buskruit is een soort verstoppertje maar dan met een bal. De bal wordt weggeschoten vanuit de buut, degene die de zoeker is moet de bal eerst ophalen. Wanneer dit gedaan is kan hij de anderen gaan zoeken. Iemand kan af gaan wanneer de zoeker *buut* roept met de naam van de speler. Ook kun je jezelf vrij buten. Dit kan door bij de buut *buutvrij* te roepen of door de bal weg te schieten dan begint het spel weer opnieuw, met dezelfde zoeker.

 

Donderdag 29 december

De eerste kinderen komen binnen. We hebben in de ochtend rustig aan gedaan. Er werd gespeeld met de voetbaltafel en de kapla. Ook werd er buiten gevoetbald en bij het speeltoestel gespeeld. Na het lunchen zijn we met zijn allen naar buiten gegaan. Eerst nog even vrijspelen en toen werd iedereen bij elkaar geroepen. Het was tijd voor het spel de alleskunner.

Alleskunner: Om de 15 minuten een spel doen waarbij steeds één iemand afvalt. Dat is het kind dat het laatst lukt om de opdracht te voltooien. Dit spel gaat door totdat er uiteindelijk nog maar twee kinderen over zijn en die spelen het finalespel. De winnaar daarvan is de winnaar van de alleskunner.

 

Vrijdag 30 december

In de ochtend hebben we de Sportstuif Quiz gedaan. Er kwamen allerlei vragen over Sportstuif en vragen over verschillende sporten. We hebben deze quiz met zijn allen gedaan, wanneer je de vraag wist mocht je, je vinger opsteken en dan kreeg je de beurt. Na het lunchen hebben we snel alle spullen gepakt en zijn we richting Geldrop gereden. Hier hebben we meegedaan aan de Kids Jump Fair XL die werd georganiseerd door Leef Geldrop-Mierlo. Er waren veel verschillende springkussens en stormbanen waar we op hebben gespeeld. Ook hebben we een soort tikkertje en verstoppertje gedaan tussen de springkussens door. Dat was dan alweer de eerste week van de kerstvakantie, tot volgende week!

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches