Goede BSO met zeer betrokken medewerkers die elke week zorgen voor leuke sport en spel aanbod.

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend stratego, voetbalwedstrijd en bowlen in onze jubileumweek! week 44 - 2023

Maandag 30 oktober

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Asten NWC. Maar niet zomaar een normale week, Sportstuif Asten NWC bestaat 13 jaar! En dat vieren wij met gave activiteiten en elke dag gaan we wafels versieren met slagroom en hagelslag. Vandaag gingen we de kinderen zoals gewoonlijk ophalen bij hun scholen. Nadat iedereen was opgehaald begonnen we met paar stukjes fruit en daarna gingen we feestelijk over op de lekkere wafels met slagroom. De kinderen hebben er lekker van genoten en zo hadden ze ook weer energie voor de activiteiten. Er waren vandaag twee activiteiten. De kinderen mochten zelf kiezen waaraan ze mee wilden doen. Er werd een voetbalwedstrijd gespeeld en aan de andere kant werd het populaire Kingen gespeeld. De kinderen hebben zich eigen weer goed vermaakt bij de leuke spelletjes. Daarna hadden ze nog vrije tijd om zelf spelletjes te spelen en zo ging de dag alweer snel voorbij en werden de kinderen alweer opgehaald. Het was een fantastische eerste dag van onze jubileumweek.

 

Dinsdag 31 oktober

Op de tweede dag van onze jubileumweek vierden we weer met veel plezier. De dag begon met het versieren van heerlijke wafels met slagroom en hagelslag, een lekkere traktatie voor iedereen. Ondanks een beetje regen werd de keuze geboden tussen binnen en buiten spelen. Binnen werd een  quiz gehouden die door paar kinderen zelf is gemaakt, daarna werd er nog een zoekspelletje gedaan. Er waren aantal vormpjes verstopt, als je alle vormpjes had gevonden kon je er een kunstwerkje van maken. Wie vindt er als eerst alle vormpjes en lukt het om het kunstwerkje na te maken, dat team is de winnaar. Buiten was er een fanatiek potje voetbal bezig. Dit was wederom een leuke dag in onze jubileumweek. We kijken alweer uit naar de volgende dag!

 

Woensdag 1 november

Op een mooie woensdag vierden we met veel plezier de derde dag van onze jubileumweek. De dag begon met een heerlijke traditie. Wafels versieren met slagroom, altijd lekker voor de kinderen en ze genoten er weer van. Vervolgens trokken we in de middag naar WeJump in Helmond, waar de kinderen de kans kregen om zich helemaal uit te leven. Springen op trampolines, het laten zien van ontzettend gave trucjes. De kinderen vonden het erg leuk op de trampolines dat kwam ook mede door dat er op dat moment niemand was in het park. Waardoor we het hele park voor ons alleen hadden.  We hebben alweer een hele leuke dag gehad in onze jubileumweek!

 

Donderdag 2 november

Op donderdag, de vierde dag van onze jubileumweek, was het weer een geweldige dag vol activiteiten en plezier. De dag begon met het ophalen van de kinderen, en iedereen keek uit naar wat er zou komen. We zetten onze heerlijke traditie voort door wafels te versieren met slagroom en natuurlijk ook weer met hagelslag. Iets wat de kinderen wel erg lekker vinden en er ook echt van genieten. Er waren vandaag drie spelletjes te kiezen, wederom was er vrije keuze wat de kinderen wilden gaan doen. Je kon kiezen voor het pylonnenspel, waarbij strategie en teamwork erg belangrijk waren. Daarnaast hadden we de pijl en bogen vanuit de loods meegenomen om aan de slag te gaan met de Archey tag. De kinderen mochten mikken op de verschillende voorwerpen die in het veld stonden. Het was mooi om te zien dat ze erg blij waren als ze iets raakten. Om de dag af te sluiten, brachten we levend stratego tot leven, een spannend bordspel op ware grootte. Waarbij er een team winnaar kon zijn. Wie vindt er als eerste de vlag van de tegenstander? Deze vierde dag van onze jubileumweek was fantastisch, gevuld met lachen en ontzettend veel plezier. Natuurlijk waren de blije gezichtjes van de kinderen geweldig om te zien!

 

Vrijdag 3 november

Op de laatste dag van onze jubileumweek sloten we de festiviteiten af met een geweldige dag. De middag begon met het ophalen van de kinderen, die blij waren om samen met ons de laatste dag van onze jubileumweek te vieren. Om 12:30 uur was het tijd om de kinderen op te halen en samen te gaan lunchen! Nadat de boterhammen op waren gegeten begaven we ons naar het HUP Hotel in Mierlo, samen met Sportstuif HCAS waar we de bowlingbaan opzochten. Bowlen zorgde voor een leuke en competitieve sfeer, waar iedereen zijn best deed om de kegels omver te werpen. Er werden paar hele mooie strikes gegooid. En iedereen vond het geweldig als de kegels omver gingen. Eenmaal terug van het bowlingavontuur hadden de kinderen nog de kans om vrij te spelen. Daarna was het tijd voor de wafels versieren met slagroom en hagelslag. Dat werd natuurlijk niet vergeten op de laatste dag! We hebben onze laatste dag van onze jubileumweek wederom net zoals alle andere dagen goed afgesloten. Sportstuif Asten heeft het 13 jarige bestaan goed gevierd en wij hopen dat er nog vele jaren mogen volgen met veel plezier, sportieve activiteiten en heel veel blije gezichtjes van de kinderen!

 

 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches