Een Sportieve BSO waar veel bewegingsvrijheid is voor ieder kind. Veel aanbod van sport en spel.

Luc Luc
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Safarispel, MonkeyTown en curling in week 27 - 2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Asten NWC, en niet zomaar een week: namelijk de laatste schoolweek voor de zomervakantie! 

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze bewegelijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27!

 

 

Maandag 1 juli

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Asten NWC en dat betekent nieuwe kansen en nieuwe spellen! Zodra alle kinderen waren opgehaald is het tijd voor iets lekkers. De kinderen kregen weer volle bordjes met fruit en groente op de tafel met hierbij een goedgevulde beker suikervrije ranja! Nadat de bordjes op waren, was het meteen tijd om te starten met de activiteiten. We zijn daarom meteen naar buiten gegaan en daar hadden we drie super leuke activiteiten op de planning!

 

In verband met het warme weer deze week, hebben we veel waterspellen op de planning! Vandaag hebben we een het haasje, shuttlerun en superbal gedaan! De kinderen waren super fanatiek en mochten zelf kiezen welk spel ze de hele activiteit wilden doen. Na de activiteit was het nog tijd om lekker vrij te spelen. Tuurlijk hebben de kinderen nog een koekje gekregen en werden de kinderen om de beurt weer opgehaald. De maandag vloog voorbij.

 

 

Dinsdag 2 juli

Deze dag begon erg vroeg voor een aantal pedagogische medewerkers, er is namelijk een studieochtend! We hadden een behoorlijke groep en daarom konden we helaas nergens heen. Waar we wel heen konden was naar Sportstuif HCAS. Hier hebben we leuk gespeeld en zijn we gaan hockeyen! De kinderen vonden het erg leuk.

 

Na een tijdje was het alweer tijd om terug te gaan naar onze eigen vestiging, want het was tijd om andere kinderen op te halen. Eenmaal compleet zijn we fruit gaan eten en hebben we afscheid genomen van twee van onze topkinders! Als afscheid mochten ze ook kiezen welke activiteit ze het allerliefste nog een laatste keer bij ons zouden doen. Ze kozen voor voetballen en safarispel. Aangezien we een grote groep hadden, zijn we ook nog gaan mens erger je nieten. De kinderen waren enthousiast en deden erg goed mee. Zo was ook de dinsdag alweer voorbij gevlogen!

 

Woensdag 3 juli

Vandaag hadden we een klein groepje, maar dat mag de pret niet drukken! Zodra alle kinderen uit school waren en we compleet waren bij sportstuif, zijn we natuurlijk begonnen met het opeten van onze boterhammen. Na het eten van de boterhammen zijn we vrij gaan spelen. 

 

Een aantal van de kinderen kwamen op het idee om via ChatAi een Sportstuif nummer te maken! In verband met het slechte weer leek dit ons ook een super leuk idee en zo konden we toch lekker creatief bezig zijn. Het nummer is uiteindelijk super goed gelukt en wie weet gaan we deze binnenkort nog wel met jullie delen!

 

 

 

 

Donderdag 4 juli

Ook deze donderdag begon weer erg op tijd met een studiedag! Vandaag waren de rollen omgedraaid en kwamen de kinderen van Sportstuif HCAS op bezoek bij ons! We hebben hier vanalles gedaan! De skelter kwam tevoorschijn en eigenlijk zijn we de hele ochtend lekker buiten geweest. Op den duur zijn we onze boterhammen gaan opeten en kwamen de andere kinderen vanuit school ook naar sportstuif toe.

 

We begonnen de middag met het eten van fruit en een verjaardag. Vervolgens hebben we drie leuke activiteiten gedaan: iemand is hem niemand is hem, geluksestafette en curling.  De kinderen hebben weer lekker buiten gespeeld en de tijd ging snel voorbij. De kinderen kregen nog een koekje om de activiteiten af te sluiten en zijn vervolgens lekker vrij gaan spelen tot het alweer tijd was om naar huis te gaan.

 

 

Vrijdag 5 juli

De laatste dag van de week en de laatste dag voor de zomervakantie is alweer begonnen! Voor sommige kinderen was het vandaag al zomervakantie want die waren al vrij van school! We zijn in de ochtend om dit te vieren, lekker gaan spelen bij MonkeyTown. De pret kon niet op: tot aan de glijbanen, trampolines, klimmen en klauteren en natuurlijk spelen met de blokken. De kinderen hebben genoten en de tijd vloog voorbij.

 

In de middag waren de kinderen erg druk, begrijpelijk want veel gaan er deze avond nog op vakantie! Helaas zat het weer niet helemaal mee en hebben we maar even buiten kunnen spelen. Gelukkig mocht het de pret niet drukken, want hadden een aantal kinderen wel een super leuke activiteit bedacht! We hebben namelijk een potje bingo gedaan, waarbij de winnaar een prijs kon winnen! Als afsluiter van de dag hebben we nog een lekkere wafel gekregen en al vroeg zijn de kinderen opgehaald.

 

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

 

 

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches