De lessen worden altijd gegeven door leuke, enthousiaste mensen. Top organisatie!

Bart Bart
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speurtocht, Stoelendans en Springkussens bij HCAS! Week 25 - 2023

Maandag 19 juni

De nieuwe week is van start gegaan met een studiedag. We zijn in de ochtend meteen al naar buiten gegaan aangezien het zonnetje alweer aan het schijnen was. De ballen, springtouwen en skelters werden tevoorschijn gehaald en de kinderen waren allemaal lekker aan het spelen. Na de lunch was het tijd om de rest van de kinderen van onze sportieve BSO op te halen. Toen iedereen bij Sportstuif was hebben we fruit gegeten en wat gedronken. De zonnebrand kwam tevoorschijn om iedereen klaar te maken voor de activiteiten. Vandaag stond voetbal Kubb, Ik hou van Holland en Slagbal op de planning.

 

Dinsdag 20 juni

Het weer is top dus we kunnen iedere dag lekker de hele middag buiten doorbrengen. Zo ook vandaag. Na het fruit eten zijn we dus meteen naar buiten gegaan. Eerst even vrij spelen, samen met de pedagogisch medewerkers. Wanneer het fluitsignaal heeft geklonken is het tijd om naar het pannaveldje te komen voor de activiteiten van vandaag. De groep verdelen we in drieën zodat iedereen alle activiteiten kan spelen: Mierentikkertje, Overlooptrefbal en het Safarispel. Het safarispel gaat als volgt: In het midden is de jager. In drie hoeken staan drie groepen met kinderen, de dieren. Een groep is bijvoorbeeld de leeuwen, een ander de olifanten en de laatste de giraffen. De jager noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn, steken over naar de vierde hoek die vrij is. Wanneer ze getikt zijn, zijn ze gepakt door de jager en zijn ze af.

 

Woensdag 21 juni

Vandaag stond er weer een GRATIS woensdagmiddag activiteit op de planning, namelijk de speurtocht! Er werden twee verschillende groepjes gemaakt die over het gehele terrein van Sportstuif Asten een route moesten lopen met opdrachten. Als je met je hele team een opdracht voltooid had, kreeg je een hint voor de nieuwe opdracht. Een opdracht was bijvoorbeeld een bal 10x overgooien, scoren in de grote voetbal goal, een skelterparcours en een rebus. Wat een super leuke middag met veel verschillende activiteiten! Wil je de volgende keer ook meedoen met de gratis woensdagmiddag activiteit? Meld je dan snel aan via deze link! 

 

Donderdag 22 juni

Wat een druilerige dag vandaag! We hebben de planning een beetje omgegooid aangezien het met bakken uit de lucht kwam deze middag. Binnen hebben we Stoelendans, Lingo en het Geluksspel gespeeld. Na deze activiteiten werd er vrij gespeeld en sieraden gemaakt. Dit doen we met verschillende soorten kraaltjes en draad. Iedereen kon zo zijn eigen ketting, armband of slinger maken. Naast sportieve activiteiten vinden wij het ook belangrijk om creatieve activiteiten met de kinderen te doen!

 

Vrijdag 23 juni

De laatste dag van weer een leuke, gave en actieve week bij sportieve buitenschoolse kinderopvang Asten NWC. Na het ophalen van de kinderen bij de basisscholen in gemeente Asten was het tijd voor boterhammetjes. Vervolgens zagen wij een mega stormbaan staan bij hockeyclub HCAS. Wij zijn hier een kijkje gaan nemen en hebben hier vervolgens lekker op de stormbaan mogen spelen. Wat een toffe middag was dit weer. Wisten jullie al dat de 2e Sportstuif Asten vestiging gevestigd gaat worden bij HCAS? Hier hebben wij vandaag dus al stiekem een kijken mogen nemen!

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches