Een super gezellige, sportieve BSO ,waar kinderen zich op sportief gebied helemaal kunnen uitleven!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Twister, Monkeytown en voetgolf! Week 39 – 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Benieuwd naar de activiteiten van deze week? Lees dan de blog!

Maandag 26 september

Het weekend is voorbij en het is weer maandag. Nieuwe week vol toffe activiteiten. Op maandag was het iets minder weer dus hebben we binnen de activiteit gedaan. Na het vrij spelen en fruit eten zijn we gestart met het maken van een menselijke spinnenweb. Er werd een kring gemaakt van de kinderen, dit was het spinnenweb. De vogels mochten de spinnen uit het spinnenweb proberen te krijgen. Ben je uit de kring dan help je de vogels mee. Daarnaast heeft Team Asten een voorstel filmpje gemaakt! Bekijk hier het filmpje.

Dinsdag 27 september

De kinderen zijn opgehaald en we hebben gezamenlijk fruit gegeten, nog even vrij gespeeld en toen naar buiten! Hier wilden we onze activiteit gaan doen. Helaas werd het snel afgekapt door de stortregen en zijn we met zijn allen naar binnen gegaan. Dan maar binnen een leuke activiteit doen! Hier hebben we in twee groepen twister gespeeld. De grote dobbelstenen bepalen welke handen en/of voeten op welke kleur mogen komen te staan. We hebben weer goed bewogen.

Woensdag 28 september

Op woensdag zijn we in de ochtend naar Monkeytown gegaan. Hier hebben de kinderen kunnen klimmen en klauteren als echte apen! Ook werd er in de ballenbak gespeeld en met de grote blokken werden er huizen gebouwd. In de middag was er weer een activiteit gepland samen met Sportstuif Someren. Deze keer was het bij Sportstuif Asten. Het was weer tijd voor een escaperoom. Deze stond in het teken van sporten! Er was een speurtocht en de kinderen moesten allerlei sporten voltooien om de code te kunnen kraken. Daarnaast was er ook nog een woordzoeker en een quiz in het teken van sport. Hebben alle sportievelingen de code kunnen kraken? Jazeker. De code was Sportstuif!

Donderdag 29 september

In de ochtend zijn we opnieuw naar Monkeytown geweest. In de middag werd de activiteitenplanning eventjes aan de kant gezet, omdat een van de kinderen er vandaag voor de laatste keer bij was. Hij mocht kiezen welk spel we vandaag gingen doen. Dit werd buskruit. Dit is een soort bal verstoppertje. De bal wordt zover mogelijk weg geschoten en de teller dient deze te halen. In deze tijd mogen alle kindjes zich verstoppen. Wil je vrij buten? Dan probeer je de bal weer weg te schieten. Na afloop van dit spel is er nog vrij gespeeld. Een heerlijke middag buiten in het zonnetje.

Vrijdag 30 september

De laatste dag van de week alweer. In de ochtend zijn we nog eens bij Monkeytown geweest. Er werd vestoppertje gespeeld. Je mocht verstoppen in alle speeltoestellen. Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we samen geluncht. Na het lunchen zijn we gestart met voetgolf. Hierbij werden de kinderen verdeeld in teams en mochten de teams proberen om in zo min mogelijke schoten de bal in het honk te schieten. Daarna werd er nog vrij gevoetbald en superbal gespeeld.



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches