Onze kindjes gaan sinds kort 2x in de week met veel plezier naar de sportstuif.

Gezellig met andere kinderen buiten spelen, maar als ze willen is er binnen ook lekker een plekje om te spelen of tot rust te komen, na een dag school.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2022 bij Sport BSO Asten

Even terugblikken op een super zomervakantie!

25-29 juli week 1

De eerste week van de zomervakantie is aangebroken. We zijn de dag rustig begonnen en hebben in de ochtend lekker buiten gespeeld. In de middag zijn we naar Zorgboerderij Wouterbergen gegaan, gespeeld en bij de dieren wezen kijken! Dinsdags hebben we een Spelenkermis gehad samen met Sportstuif Someren. Hier hebben we allerlei verschillende spellen gedaan. Op woensdag zijn wij naar Sportstuif Someren gegaan en hebben de hele dag gespeeld, met als kers op de taart zijn we naar We-jump gegaan! Alle kinderen hebben zich uitgeleefd op de trampolines en tussen de schuimblokken. De donderdag hebben we een voetbaltoernooi gehad. Ook stonden er springkussens op, we hadden nog geen genoeg van het springen. Dan alweer de laatste dag van de week. Hier zijn we in de ochtend naar Sportstuif Someren gegaan en in de middag zijn we met andere vestigingen van Sportstuif bij Speuldries geweest. Een week vol met toffe activiteiten! Op naar de tweede week van de zomervakantie.

1-5 augustus week 2

De tweede week is van start gegaan samen met Sportstuif Someren. We hebben in de ochtend gespeeld en in de middag zijn we naar manege Heijligers gegaan. In de speeltuin hebben de kinderen zich uitgeleefd. Op dinsdag hebben we allerlei waterspellen gedaan. Het was heerlijk weer en dus lekker verkoelend! Woensdags hadden we een grotere activiteit, we zijn naar Toverland gegaan. Hier hebben wij ons de hele dag vermaakt samen met andere Sportstuif vestigingen. Donderdags zijn we naar Sportstuif Someren gegaan en stond er een spelenkermis gepland. Op vrijdag stond Kidsplaza op de planning. Dit is een binnenspeeltuin waar de kinderen kunnen klimmen, een ritje maken in de safari ride, springen op de trampolines en meer.. De middag hebben we wat rustiger aan gedaan en hebben we als afsluiter een film gekeken. Dit was alweer de tweede week van de zomervakantie.

8-12 augustus week 3

We zijn alweer aangekomen bij de derde week van de zomervakantie. Deze zijn we gestart bij Sportstuif Someren. In de middag zijn we samen met andere vestigingen van Sportstuif naar speeltuin Helmond West gegaan. Op de dinsdag is Sportstuif Someren naar ons gekomen. Deze dag hadden we sport- en spel op de planning staan. Donderdags was een erg warme dag. Hier hebben we dan ook onze planning op aangepast. We hebben samen met Sportstuif Someren de hele middag op de buikschuifbaan doorgebracht. Dit was lekker verkoelend en weer een geslaagde dag. De laatste dag van de week zijn we naar Sportstuif Deurne gegaan en de hele ochtend gespeeld. ’s Middags zijn we samen bij de Speuldries geweest en hebben we de week afgesloten. Op naar de vierde week van de zomervakantie.

15-19 augustus week 4

Week vier van de zomervakantie, we zitten alweer op de helft. Op maandag zijn we gestart bij de Wouterbergen samen met Sportstuif Someren. In de middag zijn wij mee naar Sportstuif Someren gegaan en hebben we heerlijk gespeeld. Dinsdags hebben we gelasergamed en tien tellen in de Rimboe gedaan bij Sportstuif Someren. Op woensdag waren de kinderen omgetoverd tot apen en hebben in de ochtend geapenkooid bij Sportstuif Deurne. In de middag hadden we We-jump op de planning. De kinderen hebben zich weer geamuseerd op de trampolines! Donderdags hebben we lekker gespeeld in het Zandbos. Dit is een natuurspeeltuin in Deurne. De laatste dag van de week hebben we doorgebracht bij pretpark Hemelrijk. Week vier van de zomervakantie zit er op. We hebben zin in de volgende week!

22-26 augustus week 5

De vijfde week is heerlijk van start gegaan. We hebben namelijk cupcakes gebakken. Hier lieten de kinderen zien hoe goed ze konden bakken. Het smaakte super! De middag hebben we doorgebracht bij het Klok en Peel museum. De tweede dag van de week is Sportstuif Someren naar ons gekomen. We hebben lekker gespeeld en ’s middags stond er een sport- en spel activiteit gepland. Op woensdag zijn we de hele dag naar het prehistorisch dorp gegaan in Eindhoven. Dit is een historisch openluchtmuseum. We hebben het verleden van dichtbij beleefd en hebben historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen ontmoet! Donderdags hebben we de ochtend doorgebracht bij Sportstuif Someren. Hier hadden we handboogschieten op de planning staan. Daarnaast zijn we in de middag bij klein Costa Rica, een tropische vlindertuin, geweest. Er zijn niet alleen vlinders te zien maar ook vogels, vissen, reptielen en meer.. De laatste dag van de week hebben we doorgebracht bij Kidsplaza. De kinderen hebben lekker buiten én binnen kunnen spelen. Al met al weer een super week gehad met toffe activiteiten. Op naar de zesde en alweer de laatste week van de zomervakantie!

29 augustus- 2 september week 6

De laatste week van de zomervakantie, weer een week gevuld met de leukste activiteiten! De maandag zijn we rustig aan gestart in de ochtend. In de middag hebben we tien tellen in de rimboe gespeeld. Dinsdags zijn we opzoek gegaan naar de echte Robinson. We hadden namelijk Expeditie Robinson op de planning staan. Hier hebben we een hindernisparcours gedaan met lastige obstakels, een evenwichtsproef en ook nog eens de (on)smakelijke eetproef! Het was een super dag. Op woensdag hebben we overheerlijke appelflappen gebakken in de ochtend. De middag hebben we doorgebracht bij speeltuin Prinses Irene. Daar hebben de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Donderdags zijn we naar Sportstuif Someren gegaan en hebben we in de ochtend een Sportbingo gedaan. In de middag stond er een voetbaltoernooi op de planning. De allerlaatste dag van de zomervakantie hebben we samen met Sportstuif Someren doorgebracht bij speeltuin Leonardus. Dat was het dan de zomervakantie bij Sportstuif Asten. Een zomervakantie met vele toffe activiteiten. We hopen dat jullie dit ook vonden! Alle kinderen veel succes en plezier op school en tot ziens!

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches