Onze Mees gaat met veel plezier naar de Sportstuif! Elke week weer een gezellige en sportieve middag.

Kristel Kristel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zorgboerderij Wouterbergen, voetje van de vloer en Sportstuif memory estafette in week 19 -2024

Welkom bij een week vol sport en plezier bij Sportstuif Asten NWC! In onze blog kun je lezen over al onze activiteiten en avonturen die wij beleven binnen een week. Zo stonden er veel leuke activiteiten op de planning zoals De brandweer, Springkussens en Koningsspelen! Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gedaan deze week? Lees met ons mee!

 

Maandag 6 mei
Ondanks dat de vakantie afgelopen is, begon de maandag toch vroeg voor de pedagogische medewerkers! Er is namelijk deze week iedere dag een studiedag. We hadden maar een klein groepje in de ochtend en konden daarom op uitstapje. Voor we vertrokken, hebben we wat fruit gegeten en hebben toen koers gemaakt richting KidsPlaza! Bij KidsPlaza konden de kinderen lekker rondrennen en van verschillende glijbanen en klimmen in toestellen. De tijd ging erg snel voorbij en zo moesten we dus al terug om te gaan eten en andere kinderen op te halen van school!

 

Na de boterhammen hadden we nog wat tijd over en dus mochten de kinderen vrijspelen. Rond een uur of twee gingen we ons klaarmaken om kinderen op te halen van school. Zodra ook hun allemaal aanwezig waren, zijn we groente en fruit gaan eten en was het tijd voor de activiteiten van vandaag: steen-papier-schaar estafette en voetje van de vloer. Na de spellen was de dag alweer voorbij!

 

 


Dinsdag 7 mei
Ook vandaag was er weer een studie ochtend. Samen met de kinderen van Sportstuif HCAS zijn we naar zorgboerderij Wouterbergen in Someren gegaan. Hier konden de kinderen fijn spelen en naar de verschillende dieren kijken. De tijd ging weer snel voorbij en ook nu moesten we weer terug om boterhammen te eten en de andere kinderen van school op te halen.

 

Zodra we alle kinderen van de middag hadden opgehaald van school, gingen we gezamenlijk wat fruit eten. Daarna was het dubbel feest en hadden we twee jarigen un ons midden! Na het vieren van de verjaardagen zijn we naar buiten gegaan en was het tijd voor de activiteiten van vandaag. Op de planning stond allesbal en Sportstuif Memory Estafette. De groep werd opgesplitst in oud en jong, zodat iedereen op een bepaald niveau kon spelen en we iedereen voldoende uitdaging konden bieden. Wat ging de dag toch snel voorbij!

 

 


Woensdag 8 mei
Het is een beetje een gekke week want voor de kinderen is het na vandaag alweer weekend! In de ochtend zijn we met de studiedag lekker op de groep gebleven en hebben hier van alles gedaan! Van voetbal tot aan knutselen tot aan het maken van mooie loombandjes, de pret kon niet op! Voor we het wisten was de ochtend alweer voorbij en kwamen andere kinderen naar de Sportstuif. 

 

Aangezien we niet konden blijven bij NWC, omdat het hier erg druk werd vanmiddag, zijn we naar de buren gegaan (Sportstuif HCAS). Hier hebben we boterhammen gegeten en zijn toen de activiteit gaan doen. Vandaag stond mens-erger-je-niet op de planning. De middag ging wederom super snel voorbij!

 

 


Donderdag 9 mei
Gesloten i.v.m. Hemelvaart

 


Vrijdag 10 mei
Vandaag zijn alle scholen gesloten en dat betekent dat de dag vroeg begint bij Sportstuif! Eén voor één komen de kinderen binnen, ook de kinderen van HCAS komen vandaag bij NWC. In de ochtend hebben de kinderen lekker zelfstandig gespeeld. Een aantal gingen voetballen, weer anderen wilden tekenen of met de Kapla spelen. Zo is er voor een ieder wat wils! De ochtend was snel voorbij gegaan toen het alweer tijd was voor het eten van onze boterhammen.

 

Na het eten van de boterhammen, zijn we op pad gegaan! Met zn allen hebben we ons verplaatst naar de supermarkt om waterijsjes te halen, lekker verkoelend! Onderweg kwamen we een speeltuintje tegen waar we even zijn gaan spelen. Eenmaal terug bij sportstuif hebben de kinderen nog gevoetbald en armbandjes gemaakt. Wat ging de week weer snel voorbij!

 



Ons team

Renee Peeters
Renee Peeters Vestigingsmanager
Mandy Castelein
Mandy Castelein
Damon Claessens
Damon Claessens
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Moniek Berkers
Moniek Berkers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches